Piškotki

Da bi vam lahko nudili popolno uporabniško izkušnjo, uporabljamo "piškotke" (cookies).
Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

Marinirani kozji sir

Marinirani kozji sir

10.01.2011, Jana

Hladna predjed za spomin na tople dni.

Za 6 oseb
Priprava: 15 minut
Mariniranje: čez noč

Sestavine: 2 žlici medu * 2 žlički limoninega soka * 4 žlice olivnega olja * sol * poper * 1 žlička sesekljanega rožmarina * 6 hlebčkov kozjega sira (po 40 g) * grozdje in grisini za prilogo.

Priprava: Med gladko razmešamo z limoninim sokom, olivnim oljem, soljo, poprom in rožmarinom. Na koščke narezan kozji sir damo v plitvo skledo in ga  prelijemo z medeno marinado. S prozorno folijo prekrijemo skledo in pustimo stati čez noč. Ponudimo z grozdnimi jagodami in grisini.

Nasvet: Marinirani sir lahko okrasimo tudi z zrni vloženega popra in lističi sveže bazilike.

Komentarji

Za komentiranje se moraš prijaviti.
Jana št. 46

Jana št. 46

IZBOR TEDNA: Naše avtoceste tujcem? // Hvala bogu za armado Gasilcev // Loška dolina zalita z vodo // Noro vreme zaradi topljenja Arktike? // Materni jezik je vrednota // Hrana, ki ne redi
RSS Facebook

© 2012 Salomon d.o.o.

Vse pravice pridržane